Usuwanie konta

Jak trwale usunąć konto NinjaBuy i jakie dane zachowujemy.

Konto NinjaBuy możesz usunąć samodzielnie w aplikacji lub na tej stronie.

Usunięcie jest trwałe. Nie można go cofnąć. Nastąpi wylogowanie na wszystkich urządzeniach, połączeni asystenci AI przestaną działać, a ponowna rejestracja z tym samym numerem telefonu nie będzie możliwa. Jeśli potrzebujesz pomocy, skontaktuj się z obsługą.

Usunięcie w aplikacji

Otwórz aplikację NinjaBuy, przejdź do Konto, dotknij Usuń konto i potwierdź.

Usunięcie na tej stronie

Zaloguj się numerem telefonu, a następnie naciśnij przycisk. Przed usunięciem czegokolwiek poprosimy o potwierdzenie.

Nie możesz się zalogować?

Napisz na support@ninjabuy.com z adresu e-mail lub numeru telefonu przypisanego do konta i poproś o jego usunięcie. Najpierw potwierdzimy twoją tożsamość.

Co zachowujemy

Zachowujemy dokumentację zamówień, płatności i wysyłek potrzebną do księgowości i realizacji obowiązków prawnych. Pozostałe informacje powiązane z kontem przestają być dostępne po jego usunięciu. Zobacz Politykę prywatności, aby dowiedzieć się, jak przetwarzamy dane.